Lån trots betalningsanmärkning

Låna trots betalningsanmärkning

Har man en betalningsanmärkning så kan det bli svårt att låna pengar. Betalningsanmärkning gör att  det nästan blir omöjligt att ta lån eller handla på kredit.

Många banker vägrar lån till personer som vill låna pengar trots betalningsanmärkning. Däremot finns det andra banker och kreditgivare  erbjuder en att låna pengar trots att man har betalningsanmärkning.

Funderar du på att låna pengar trots betalningsanmärkning så ska du tänka dig för och vara extra försiktig så du inte drar på dig ytterligare skulder ifall du redan har betalningsanmärkningar. Betalningsanmärkningar bör ses som en varningssignal och ta betalningsanmärkningen på allvar och fundera igenom ifall du ska dra på dig ytterligare lån trots tanke på att din ekonomiska situation redan är ansträngd.

Tyvärr kan man inte låna några större belopp trots betalningsanmärkningar utan säkerhet. De lån man har att välja mellan ifall saknar säkerhet och har betalningsanmärkningar är oftast mindre lån och snabblån såsom smslån.

Att ta ett smslån när du har en betalningsanmärkning innebär en extra stor risk för din ekonomi. En del banker erbjuder även större blancolån trots din betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden. Stora varningsklockan bör lysa nu!

Om du måste låna pengar trots betalningsanmärkningar så rekommenderar vi att du provar att söka hos din vanliga bank först för se ifall det är möjligt att banken kanske kan göra ett undantas om du lyckas visa att du att har en god betalningsförmåga trots att du har en gammal betalningsanmärkning.

 

Post navigation